Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Bahçeşehir okullarının kurucusu sayın Enver YÜCEL’in koyduğu hedefler çerçevesinde, öğrencilerimizin iyi bir eğitim almaları kadar onların insani değerlere sahip, kültürlü ve el becerileri yüksek kişiler olarak yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Öğrencileri sınavlara hazırlamak kadar hayata da hazırlamak bizim temel misyonumuzdur.

Her çocuğun özel olduğunu ve özelliklerinin ortaya çıkartılması gerektiğini inanarak Kişiye Özgü Öğrenme Modelini (KÖM) titizlikle uyguluyoruz. Her öğrencinin farklı öğrenme stillerine sahip olduğunu bildiğimizden , onların öğrenmelerini kolaylaştıracak görsel, işitsel ve uygulamalı aktiviteler yapmaya özen gösteriyoruz.

Vizyonumuz doğrultusunda planlıyor, uyguluyor, kontrol ediyor ve gerekirse önlem alıyoruz. (PUKÖ) Her yeni öğretim yılında yapacaklarımızın bir önceki yıldan daha başarılı ve güzel olacağına inanıyoruz.

Koyduğumuz hedefleri ve heyecanı bizimle paylaşan velilerimizin ve öğrencilerimizin bize duydukları güvenin günden güne artarak devam ettiğini hissederek Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve İnkılapları doğrultusunda eğitim vermeyi sürdüreceğiz. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Anaokulu Koordinatörü

&